Hets och humör

Lagom tills jag hämtade fröken Frida på förskolan, kom jag på att låneböckerna måste lämnas tillbaka idag! Alla 29 (!) barnböcker som vi lånat måste sökas fram ur lägenhetens alla hörn, staplas ihop, packas ned och kånkas iväg till bibblan. Innan klockan 18, då de stänger på fredagar. "Hoppsan Kerstin", som Frida säger! Önskade att antalet böcker hade varit något färre den här gången, så att sökprocessen hade kunnat vara smidigare!

Vi skulle ju givetvis helst klämma in en middagsätning åtminstone för Frida innan dess också. En vardagsutmaning, alltså! Utmaningen blev än mer påtaglig då sköna madamen inte behagat sova på dagis idag (för första gången den här veckan). Man kan väl kort säga att hon INTE var på fullt lika strålande humör som igår, det var svajigare nu. Tålamodet var inte på topp riktigt - men leenden fanns där ändå, och massor av energi!

Det började lite buttert... Men det var varmt och skönt i alla fall!

På hemvägen tog vi en omväg, kringelikrokade oss ut på upptäcksfärd!

Frida (pr)övar sina krafter - det enda som hände var att hon klämde fingret...


Det var första heldagen med springskor idag - så Frida kutade mest hela tiden!
Mest bort, iväg, undan och åt andra hållet...


Nu ska jag sortera och packa ihop lite urväxta barnkläder och några böcker, som vi tar med till lille E imorgon. Det ska bli mysigt att träffa hela familjen inklusive hund och katter! Är alldeles, alldeles för sällan det blir av och jag saknar dem. Fast jag ska i astmautredningssyfte undvika att ta allergitabletter denna gång, så kanske tycker jag inte att det är så himlarns mysigt längre imorgon kväll när kattallergi OCH pollenelände fått härja fritt i näsa, ögon och andningsvägar...

 /Jenny

Kommentarer
Postat av: Ullis

Hihi, hon är så söt! :D

2009-04-28 @ 09:28:56
URL: http://flimmra.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0