Långkväll

Vi hade en jättetrevlig stund hos M&M idag. Tyvärr kändes den ganska kort, men det var inte mycket att göra åt när Fridas simning kallade! Vi hann dock fika ljuvligt god glass (tack!), prata ikapp en smula och försöka hålla koll på busblomman under tiden så hon inte halkade nedför trappan eller förstörde nåt i deras avskalade, stilrena hem. Det gick så bra. Hon slog på charmen som vanligt och busade bara lagom!

Frida serverades en målarbok och kritor och satt still en lång stund hos M&M!

     
  
Det var jag och Frida som simmade idag, det var mysigt. Hon är så himla trygg och duktig i vattnet! Hon försöker till och med simma iväg helt själv ibland, men DET går inte riktigt än. Nån måtta får det vara, haha. Jag försöker numera hålla upp henne så lite som möjligt, låter henne istället hålla sig fast i mig med egen kraft. Hon klättrar och klänger på mig som rena klätterträdet ibland!

Mitt i eftermiddagens alla aktiviter blev det ingen tid för sovpaus idag. Det resulerade i en rätt så trött Frida, som mest klagade och hängde runt middagstid. Hon lyckades dock peta i sig bra med mat och lite macka. Sedan gnällde hon efter att leka med lera, vilket hon fick. Jag var sen tvungen att gå på toa. När jag kom tillbaka hade hon plockat ihop leran ordentligt i sina burkar, att på locken och lagt sig framstupa över bordet! Jag lyfte upp de lilla tröttnosen och SNARK så slocknade hon omedelbums mot min axel!

Hela kvällsprocessen med avklädning, blöja och pyjamas fick alltså ske i sömnen ikväll. Som tur var hade jag borstat tänderna på henne precis innan utslagningen ägde rum, haha. Bar över hene i sängen och där snusar hon på hur gott som helst. Lättaste läggningen nånsin? Kanhända. Det blev i alla fall typ ett par timmar extra söndagskväll över till mig. Tackar tackar! --ler--

Imorgon är det måndag. Igen. Vad veckorna flyger! Ha en bra start, där ute.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0