(Mat)galen sötnos

I morse blev vi lite småsena till dagis och jobb. Dels dök det upp en... hm... blöjfördröjning av det illaluktande slaget, haha. Dels fixade Frida och jag med gemensamma krafter ett tjusigt födelsedagskort till morfarn! --schhhhhhhhh, säg inget, haha-- Han fyller nämligen år imorgon. Nu håller jag bara tummarna för att posten är snabb och smidig!

Jobbdagen sade bara swisch idag. Hade mötes-SM igen, blir inte mycket skrivbordsro just nu men det är väl bara att tänka bort allt som ligger och inte blir gjort. Blev en kvart sen till dagis och möttes där av en oerhört fnittrig och glad Frida, som gungade och skrattade så det ekade! Världsbästa känslan, kan jag lova.


Det spexiga humöret har sedan hållit i sig hela kvällen. Jag vet inte vad det var med Frida idag, men hon var mer crazy än vanligt helt klart. Hon har knasat sig och skrattat i stort sett oavbrutet. För att inte tala om att hon snackat! Ojojoj, vad hon hade mycket att berätta ikväll. Hon har dessutom ätit oavbrutet hela kvällen. Först fick hon käka sitt medan jag lagade mer mat. När vår middag var klar, fortsatte hon att äta vår spagetti. Typ FYRA portioner! Jösses. Hon busade och kladdade och hade spagetti mest överallt - men var sååå himla nöjd.

Dagen avslutades med en dusch med pappan. Den avtvättningen sanerade både dagens sandsimning (personalen rapporterade om en rullning i sandlådan på förskolan som resulterat i grus absolut ÖVERALLT) och det spagettiflottiga ytskiktet! Ett stycke kvällsprocedur senare, somnade den lilla busblomman (som idag gjort mer än skäl för smeknamnet!) gott och djupt.

Nu hägrar lite TV-tid. Jag kombinerar det med att hänga tvätt, så känns det inte lika slappt...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0