Mysbyxbekvämt

Hela familjen har tränat på förmiddagen, något som faktiskt börjar bli en vana nu! --kors i taket, för min del-- Först knatade vi iväg runt hörnet (sjukt bekvämt att det är så nära!) på familjegympa, som Frida blir bara mer och mer förtjust i för varje gång vi är där. Igår kväll när hon fick pyjmas och kvällsblöja, började hon störtgråta för att vi pratade om att gympan var dagen efter. Då ville hon plötsligt "iiiinte soooova, ha shorts nuuuuhuhuhu, gå gyyyyympaaaa..." =) Så hon gillar det, kan man lugnt säga, haha.

Efter hopp, skutt, spring, sång, lek, saga och fruktstund, stannade jag kvar för ett medelpass medan pappan och pluttan gick ut i det vackra men svala vädret. Nu börjar jag känna igen lite folk där och kan konstatera att mångagår på samma pass vecka efter vecka. En knapp timme senare skundade jag svettig hem, för att byta av pappan som i sin tur ilade iväg på thaiboxningspass! Frida smaskade lördagsgodis när jag kom hem, den lilla lyxliraren. --skratt-- Supernöjd.

Efter lite lek med smyckesaskar och halsbandsprovning på både Frida och dockor, blev det lucnhtajm. Nu sover hon hur gott som helst sedan snart två timmar, så det är väl strax "slut på lugnet". Jag har hunnit duscha och glida i mysbrallorna under tiden, sköööönt. Mer rafflande än så här blir nog inte vår lördag! Jag tvättar. Packar upp väskor från norrlandstrippen som precis som vanligt blivit stående i hallen (en av mina akilleshälar!). Ordnar till fotobackupen och lite annat småjox på datorn som inte kommit i ordning än sedan ominstallationen. Ja, ni hör ju. Booooring hemmaliv. Men ack så bekvämt, skönt slappt och trivsligt!

Tror jag ska lägga mig en liten stund och njuta bredvid vår underbara blomma som ligger och snusar...

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0