Passionerat förtjust

Frida har just nu fått dille på passionsfrukt. Hon har dyra vanor den lilla finsmakaren, haha. Hon bara ääälskar passionsfrukt, tjatar ofta efter fler när hon slukat den första och gnäller och surar om det bara finns en enda. Idag efter dagis drog vi därför en kortis in på stan, för att köpa denna livsviktiga vara. Dessutom hade vi slut på "leverpappastej, levermammastej, leverFridastej" också, haha! Och så hämtade vi ut ännu ett Me&i-paket, denna gång med en träja till mig (!) och bara en sjalett och sockar till Frida.


Här smaskas det gula guldet med entusiasm!

För övrigt har vi nu kommit in i en härlig tid. Ljusare, varmare (14 grader i eftermiddags!), skönare - och SJUKT mycket lortigare dagisdagar! Frida såg ut som en levande lerpöl när jag skulle hämta henne idag. Då är det inte HELT lockande att behöva fånga Frida, för att hon smiter när man ska gå hem. Inte heller att knöla in henne i bilen. Bläää. Och detta var dessutom andra uppsättningen grusindräkt kladdklädsel idag, overallen hängde inne och var inte av denna världen alltså.

(Reminder to self: Det är ett hett tips att ha med en ren jacka, om tanken är att åka till en plats med andra männisor efter dagis...) Jag körde båda uppsättningarna i maskinen ikväll - till vilken nytta kan man undra, för troligen ser de prick likadana ut imorgon... Men man måste ju försöka. Annars ser hon liksom ut som nån sån där missskött och ovårdad rackarunge, känns det som. Fast samtidigt - en lerig unge är en lycklig unge. Då har hon eller han haft kul!

Det fanns dock en orsak till den extra stora "förödelsen" idag. Nån liten polare hade  slängt en spade blött sandslask mitt i fejjan på Frida. Hon hade även sand både i näsan och öronen, så vi sanerade med en välbehövlig dusch på kvällskvisten. Den lilla blommisen hade inte sovit nåt på dagis idag, så efter det somnade hon som ett utblåst ljus - poff!

Nu ska jag snart göra detsamma. Gonatt!
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0