Glitter, glamour och vardagsmat

Har jobbat som en gnu på supporten idag, men börjar se ljuset i tunneln nu. Puh! Har bestämt mig för att sluta lite tidigare än planerat, eftersom det tar sån tid att byta plats, få fjutt på datorn och allt det där att jag ändå knappt hinner jobba något mer! Det blir bara frustrerande att precis hinna börja med något när man måste bryta upp igen...

Och vad säger ni - vi struntar i att tänka på alla vi inte hunnit den här veckan (heller), va?! Vi lämnar alla fladdrande att-göra-lappar, pådrivande mail och dåliga samveten bakom oss en stund? Det får bli ett bekymmer för nästa vecka istället. Lägg På Hög AB.

Nu sticker jag och hämtar dagisbusungen och sanerar bort lite eftermiddagslek. Gissa hur smutsig en dagisgård kan bli med lite regnväder mellan varven? Sedan ska vi hämta blommor, få i Frida käk och pusta ut en smula. På något obegripligt sätt ska jag sedan försöka locka fram den totalt i träda, bortglömda festmänniskan i mig... Har NOLL partystajl nuemra, men det får gå ändå. Ikväll drar jag och sambon nämligen på invigning av Gävles nya partyplejs Harrys. Skojigt! Frida ser fram emot av att gona sig med farmorn och farfarn under tiden, så det blir bra.

Ha en sköööön fredagslandning där ute!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0