Överskottsenergi

Vi gick en sväng på stan idag hela familjen, för att inhandla några födelsedagspresenter. Frida var alldeles prillig. Hon sprang och for och busade och stojade... Vissa sådana dagar känner man sig 100 år och trött bredvid. Om inte annat blir man det - trött  alltså - när man gör sitt bästa för att hålla jämna steg och inte tappa bort jäntungen, haha.


På eftermiddagen åkte vi till vännerna R & M i Hagaström. Det skulle bli ett snabbt besök, sambon skulle bara hämta hem sin golfbag. Vi kom hem sex timmar senare (!) efter att ha myst med fika, hämtmatsmiddag, barn"bio" på projektorduk och lördagsgodis. (TACK kära ni!) Frida mådde supergott av att leka med barnen och vi fick prata lite vuxenprat. Skönt!

Nu väntar projekt (natt)packning, för imorgon drar jag och Frida till morfarn! NU krämar jag ur det sista ur semesterns sista vecka, tänkte jag. Tyvärr måste pappan i familjen börja jobba redan på måndag, så honom får vi trist nog lämna hemma. Om det blir en smula stiltje här närmaste veckan, så vet ni alltså varför. I början av veckan borde jag dock kunna lämna lite rapport om jag vill, hinner och känner för det - sen drar vi helt offline.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0