Snabb söndagsrapport

Det blev inga julklappsköp idag heller. Vi gav oss själva en soft förmiddag, och kollade sedan in julmarknaden på Länsmuseet istället. Toktrångt och svårbesökt - men ställde som vanligt ut världens finaste pepparkakshus. Eller... slott, snarare va?! Heeeelt makalöst.



Eftermiddagen tillbringade vi hemma hos J, som hade nån slags "homeparty" där han sålde reseattiraljer och bjöd på glögg och snicksnack. Frida stojsade sin vana trogen runt med alla där, inte det minsta blyg. Skönt! SEdan knatade vi hem - via pizzerian - och landade i soffan, typ.

Frida var ofantligt trött och somnade tidigt ikväll, men har nu vaknat flera gånger och gråtit bedrövat. Hon är lite snuvig, men inte så pass att det borde vara hela problemet?! Jag måste hur som helst i säng, för hon vaknade nyss och förklarade sin hjärtskärande gråt med att "jag saaaknade dig, mamma, jag vill ha dig HÄR!". Att pappan nu lagt sig verkar inte hjälpa, så jag hänger tvätten och publicerar detta och borsta gaddarna och hoppar bums i säng!

Glad måndag på er, där ute.

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Marielle

WOW, vilken kåk!

2009-12-06 @ 23:06:10

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0