Hej mitt vinterland

Idag är det helt LJUVLIGT ute! Vitt, vitt, vitt vart man än tittar. Äntligen! Flera decimeter har kommit (känns det som i alla fall) och det snöar fortfarande rejält. Det var helt fantastiskt hjärtevärmande att se småttisarna tumla omkring i det pudrigt fluffiga på dagisgården vid lämningen, skrattandes och busandes!


Själv har jag en dag med plenty to do igen - det lär fortsätta så fram till jul kan jag tro. Ska fortsätta jobba rumpan av mig efter lunch, sedan ila ned på stan för att fixa apoteksärenden och inköp av dagispersonaljulklappar. Pusta ut får jag göra i frisörstolen ikväll (med en Subway-baguette i handen?), medan jag njuter av en välbehövlig klippning och färgning! Sambon hämtar gullnosen, sopar fram bilen och skottar hos de vi husvaktar hos (som är och njuter av värmen ett par veckor).

Nu luncha, sedan jobba jobba jobba igen!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Å vad jag blir avundsjuk, SNÖ! I massor! Här i Lysekil kom det lite flingor som knappt täckte marken, men nu börjar det bli kallare så vi hoppas hoppas att vi får se mer snö och höra mer "jag vill ut och fånga snöflingor, mamma!"

2009-12-15 @ 22:18:40

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0