Hemmalandade

Nu har vi rullat in på vår gata i stan! Borta bra men hemma bäst, ni vet... Det är alltid så sjukt skönt att sjunka ned i sin egen soffa, rota bland egna grejor och inte minst att sova i egen säng!!

Efter en snabb och mycket trevlig vända till min faster lämnade vi Stockholm i eftermiddags. Det snöade, regnade, bildades is på rutan och var mööörkt, så det var väl inte den bekvämaste körnngen precis - tur att det inte är särskilt långt! Och att sambon körde, hahaha. Till middag bröt vi jultrenden och köpte pizza istället, kändes ljuvligt lyxigt och befriande!

Det här med att sova i egen säng var dock tydligen inte något som Frida längtat efter. Hon slocknade i bilen en timma och en kvart - inte konstigt med det kolmörkret. Men hon somnade sedan klockan TOLV idag. Vi snackar midnatt, alltså. Hon skruvade och vände sig, grät och pep, fick prova säng, soffa och famn... Man kan ju bara hoppas stenhårt på att Frida väljer extra sovmorgon imorrn - annars blir hon gissningsvis på ett rätt outhärdligt humör.

Nu tippar jag nästan av stolen av trötthet. Foto-update här får bli imorrn!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vi har också haft problem med sovtiderna över jul, hoppas att det rättar till sig. Det är såååå frustrerande när de inte somnar (och egentiden försvinner)...

2009-12-27 @ 11:19:09

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0