Dagarna går, stillsamt

Vi är verkligen i semester-mode. Vi lallar på ute på landet, det händer inte så mycket. Lever i shorts, nån långbyxa en stund, lite mer shorts... Läser och löser korsord och busar med vår energiska puttefnask! Pappan surfar med sin syster, jag syr lite på ett bortglömt Frida-dagiskudde-projekt. Vi äter och sover, det är slappt och skönt.

Frida har jag hållt vaken de senaste dagarna, ingen middagslur alltså. Det verkar leda till bättre kvällsnattningar, men är betydligt lättare att åstadkomma under lekfyllda dagar än när man som idag drar iväg på bilresor för att göra ärenden. Fast - om man tänker framåt - passar det inte riktigt sådär toppen i vår vardagsdygnsrytm, det här att somna 19.30 och sen sova till 8-tiden eller mer (för då bör vi vara igång med vardagen redan). Hurvi än gör hinner pappan knappt träffa henne två-tre dar i veckan, om hon ska börja somna "tidigt". Hm. Jaja, det tar vi sen.

Igår blev det sen middagätning och ingen kvällsmat för lilla fröken, vilket ledde till att hon vaknade klockan två, grät eländigt och ville äta... Skrutto. Hon nöjde sig med några tuggor banan och vatten i mörkret, men låg sedan med öppna ögon nästan en timme i natten och var lite osalig och stillsamt gnyig.

Byggare Frida snickrar lite på bryggans bräder.


Farfarns "hjälpreda" på nya äventyr!


Frida dagdrömmer i trappan på landet.

Nu ska jag hoppa in i duschen, för att byta av pappan medan Frida badar vidare. Sen drar vi nog iväg på TV-spaning tror jag, och kanske blir det middag "på vift" med tanke på vad klockan är nu... Denna logistik, alltid är det nåt som inte riktigt går ihop sig. Vi lär få kämpa för att få Frida att hålla sig vaken, troligen somnar hon antingen på väg TILL shoppingen (inte världsbäst) eller på väg HEM (och har i så fall förhoppningsvis fått i sig käk nog för att det ska kunna vara kvällssovningen). Den som lever får se - hon trixar säkert till ett eget alternativ, haha.

Ha det gott!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0