Djuriskt trevligt

Vill bara klämma in en hälsning! Härliga bilder och sånt får jag komplettera med senare...

Sitter just nu på en lånad dator på ett mycket härligt pensionat utanför Norrköping (ca 5 km från Kolmården), Villa Solliden. Toppenställe, rekommenderas! Fint och prydligt, bra med grejor för barnen också, toppenservice och helt hyfsade priser. Gooood mat till middag, ska bli spännande med frukosten imorrn! Mmmm.


Utsikt genom fönster i villa Sollidens matsal.

Natten till idag tillbringade vi i tält på First Camp, mycket bra det med får man säga. Första tältningen med Frida - ja, vi vuxna har väl bara tältat några enstaka nätter ihop också för den delen. Jag som fått bästa liggunderlaget och tagit med kudde sov dock bättre än sambon tror jag. Frida snarkade på hur bra som helst, när hon väl slocknade vid 23-tiden... Blir nog en tältnatt igen imorrn, som det verkar just nu.

Vi har traskat oss igenom hela Kolmården idag. Det var soooool (och jag svettades som en gris hela dagen)! Underbart väder alltså, men nästan för varmt. Även djuren blir ju lite slöa då. Solkräms-SM och skuggsökar-race mest hela dagen. Jag är OERHÖRT impad av Frida, måste jag säga. Knappt ett gnäll på hela dagen. Hon har gått själv i stort sett hela dagen - med de små tvååringsbenen. Fattar ni hur mycket backar det finns på Kolmården? Och i denna hettan? Guldmedalj, säger jag bara. GULD.

Inte nog med att Frida inte klagar, hon tjuter av glädje för varje ny sak man föreslår att gå vidare till. "Jaaaa, tigrarna, dem ÄLSKAJ jag mamma!" eller "Jaaaa, delifinerna kan vi gå till, nu köj vi IGÅNG!" . I morse när hon vaknade i tältet, var det första hon sa "Jippiiiie!". Va? Snacka om positiv energi. Jag blir så !stolt och glad! Hon är verkligen tålmodig och härlig. Och all denna entusiasm trots att Frida imorse deklarerade helt tydligt (som svar på frågan om vilka djur hon ville se idag) att hon i alla fall INTE ville se några elefanter och lejon, "bara lite ekorrar och sånna grejor", haha. Hon blev mer sugen på det exotiska när jag förklarat att alla djuren gick i inhägnader, att de inte kommer nära oss. Puh. Söting.

Vi har köpt tvådagarsbiljett, så imorgon blir det en sväng till. På det igen bara! Då tar vi Safariparken, aporna, elefanterna och kanske lite mer delfiner. Och lite annat. Det finns ju så mycket!

Nu ska jag nog lämna tillbaka datorn till den vänliga personalen i receptionen och se efter om pappan lyckats natta energiknippet på hennes lilla golvmadrass under tiden jag suttit här och knappat?!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0