Jag har hört att det blir mörkare...

...och kom liksom plötsligt på idag att det snart kommer en höst igen. Sommaren TAR slut så småningom och det blir dags att plocka fram strumporna igen.

En dagisstart.
En vinteroverallsperiod.
En varmsko-tid.
Ett stormigt rejäl-jacka-behov.
En massa rejäla-jeans-och-inte-bara-tights-veckor.
Ett gäng mössa-och-vantar-månader

Puh. Tittade mig omkring och konstaterade att söta fröken Frida växer så det knakar. Blev lite trött över tanken på allt som måste skaffas här framöver... Det är sådana här insikter som får mig att fascineras över de föräldrar som köpte allt det där på nån rea för länge sedan! Jag är verkligen en planerande och förutseende sort, men just när det gäller det här har jag svårt att vara såååå beredd. TYcker det verkar så svårt att förutse exakt  hur stor barnet i fråga kommer att vara ens 6 månader framåt. Riskerar man inte att köpa fel storlek och så blir hela grejen ett fiasko?

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Om du redan börjat tänka på det är du ute i god tid, du hinner ;)



När barnen växer fort är det praktiskt med dubbelstorlekar, ha ha! Men när de är mittemellan och man helst skulle köpt 92/98 är det mindre bra... Annars är det inte helt lätt att veta hur länge kläderna varar. Men jag är ju en planerande sort som du kanske minns?



Kram Marielle

2009-07-13 @ 21:30:28
Postat av: Jenny E

Marielle: Japp, jag minns. Och att jag börjat TÄNKA på det, innebär ingen garanti för konkret handling än på ett tag, haha.

2009-07-13 @ 23:29:36
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0