På två hjul

 Pappan drog iväg med bilen idag för att göra en kajaktur till havs. Återstod utflykt via buss, cykel eller apostlahästarna för oss tjejer. Ska man cykla är det ju roligare att ha ett mål för sin färd. Jag ringde spontant en kompis jag inte träffat ordentligt på flera år, för att kolla om de var hemma och om det passade med ett litet bjuda-in-sig-själv-besök. Det gjorde det!

Frida och jag tog därmed en cykeltripp till Forsby. Cirka fem kilometer enkel rull, så sammanlagt trampade vi oss fram en dryg mil idag. Bra jobbat för tjejen som aaaaldrig tränar numera. Knäna värker lite ikväll, men annars kändes det fint. Fast naturligtvis regnade det. Båda resorna. Mest på ditvägen - jag körde linne och shorts och blev DRÄNKT, Frida fick givetvis mer omsorg med regnjacka och klarade sig heltorr. På hemvägen var det mer oupphörliga stänk...

Den för dagen väääldigt turkosa Frida och giraffen på väg hem.


En bit senare såg hon ut såhär! Helt off. För att hon skulle slippa
total gamnacke, fick jag binda fast hjälmen i stolen... Go-nosing!

Det blev ett riktigt trevligt besök! B är en sådan där hjärtlig, öppen, härlig person, som man lätt kan umgås med även om det var länge sedan sist. Tonårsgrabbarna lekte mycket med Frida (tack!), vi blev bjudna på lunch och kanongod fruktsallad med glass. Lite hann vi prata ikapp, huset hann jag kika på. Frida gillade "kojan" som de hade på altanen - ett lågt bord, sittpuffar och kuddar med myggnät som hängde ned runt om som en slöja, mysigt!

Jag blir gladare av att vara social, helt klart. Frida tycks också vara den sorten. Sådana här dagar ger energi, det är härligt!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0