Dansant

Fridas sömnrutiner är lite ur spår efter den här sjukveckan. Hon sover en extra-lur per dag och ligger ett par timmar efter ordinarie schema rent generellt. Sover länge, somnar sent. Just i detta nu håller pappan på att natta den lilla skönheten, som illrat runt en bra stund i tröttläge (det märker man bl.a. på att hon blir extra gosig och kelig).

Vi har kollat på Let´s Dance här tillsammans, hon och jag. Under varje danspass skuttar hon upp och dansar med energiskt framför TV:n. En sväng med prinsessklänningen hann hon också med, samt att prova igenom alla sina mössor i hall-lådan under tiden. Hon tar på dem själv (lite hejsan och svejsan som ni förstår, vilket gör det ännu sötare) och kommer glädjestrålande in och visar upp sig, med jordens mest filuriga min. Gullgumma!

Nu håller jag på att Elisabet Höglund åker ut ur Let´s Dance. Jag vill se Morgan och Laila i final! För övrigt ser jag fram emot säsongspremiären av Lost nästa vecka, och ska nu kolla på ännu ett avsnitt av Desperate Housewifes som jag spelat in. *ler* Ni hör ju - såhär blir det när man inte gör annat än är hemma, tar hand om barnet och kollar på TV!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0