Konsten att njuta

Hon är en riktigt livsnjutare, Frida. Fast det är nog alla barn, egentligen. Det är vi vuxna som tappar det där, när nytta och plikt kommer och tränger sig in... Hur som helst. Idag ville hon i flera omgångar gärna ligga på kökssoffan, lite mer skruttig än igår så i pyjamas väl nedbäddad under en filt var det som gällde. På kvällningen fick hon pappan att tända ljus och sitta där och läsa böcker för henne, medan jag kollade lite på TV. Det såg urmysigt ut!

När sedan pappan skulle lägga sig för natten, hade Frida inga planer på att följa med. Hon sov nästan tre timmar extra på eftermiddagen, jag väckte henne till sist 19.30 eftersom jag insåg att det kan bli sent annars! Så nej, att nattas var inget alternativ för lilla damen med stora viljan.  Jag bäddade över henne på en liten mediationsmadrass bredvid mig där jag satt vid datorn. Där låg hon och kikade och småpratade, tills hon somnade vid 22.30-tiden. Suuupernöjd. *ler* Detta koncept var väl beprövat sedan jag duschade idag och funkade lika finfint då.

Hon fortsätter att ha hög feber. Som tur är tar hon alvedon utan minsta prut för tillfället. Nu ska jag bära över den lilla sötälskligen till sängen, så kan hon få ligga och trängas med pappan en stund innan även jag viker mig för dagen.

Gonatt och trevlig torsdag på er!
/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0