Oglamourös lördagskväll

Jag släpar fortfarande runt i mysbrallor och tufsigt hår här. Det sägs att man bör forsätta göra sig lite fina för varandra även hemma - det lever jag sällan upp till, men särskilt inte idag... Känner mig riktigt skruttig. Förutom hosta och snuva och huvudvärk, har jag tre extra framträdande problem:

1. Jag har väldiga svårigheter med andningen. Är inte det här förkylningsastma så vet inte jag... Det väser och har sig och känns tungt bara jag går mellan rummen här. Klent. Och jobbigt. Men det går lättare att andas genom näsan - förutom att snuvan sätter käppar i hjulet... Haha.

2. Jag har nu maxont i bröstkorgen igen (samma grej som för några veckor sedan, som nästan försvunnit). Det känns hela tiden och är ordentligt besvärligt när jag hostar, nyser eller snyter mig. Eller böjer mig ned eller åt sidan, eller lyfter Frida. Jag gör alla dessa saker hela tiden, så det känns väldigt smidigt som ni förstår.

3. ...åsså är jag en jäkla gnällspik, klagomoster, ynklig typ - det framgår ju inte minst tydligt av allt gnöl här! Kanske framför allt ett problem för omgivningen. *ler stort*

Nåja. Nu ska den här gnällspiken gå och försöka orka få ihop nånting till middag... Magen knorrar högt och vilt. På tal om det: Fridas mage verkar inte vara på topp idag - hon har näst intill matvägrat hela dagen. Fick i henne lite yoghurt till lunch (efter att hon totalt ratat makaroner och köttbullar) och liiiite mat till middag, men det krävdes mycket lock och pock. Hon säger bara att hon inte vill äta. Skumt. Men hon bjuder gärna på (låtsas)te eller (påhitte)kaffe! Dukar upp både här och där just nu.



Middag var det, ja. Tro vad vi har som kräver minimal ansträngning?

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken fin spis Frida har, var kommer den ifrån?

2009-03-07 @ 23:20:58
Postat av: Jenny E

Från morfar och M. =) Finns nog på vilken vanlig leksakskedja som helst, kan jag tro. Det är en röd Micki-spis, med spis och "ugnslucka" på ena sidan och diskho på andra sidan - inklusive möjlighet till att få ut äkta vattenskvättar i kranen! Och även möjlighet att klämma fingret lite i pumpen, lärde vi oss idag...



produkter&sub=produkterkulikoket&id=383&sub2=leksaker" rel="nofollow">http://www.micki.se/micki2008.asp?avd=mickiprodukter&sub=produkterkulikoket&id=383&sub2=leksaker

2009-03-07 @ 23:39:29
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Marielle

Tack! Verkar så "käckt" med en diskho till, det hade jag när jag var liten. Mamma var inte alltid glad när jag hade lekt med vatten minns jag... Vi har redan en vit briospis till E men morfar är händig och kan kanske snickra ihop nåt.

2009-03-08 @ 00:14:04

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0