Sanerat

Jag satt i soffan sent igår kväll och skrev klart minnesanteckningar till jobbet. Bärbar dator, chips, TV och lite jobb - det gick ingen nöd på mig precis. Tänkte att det var lika bra att få det gjort medan jag hade flytet uppe, så klockan var över 00.30. Plötsligt hörde jag Frida (som förresten själv-somnade med klart godkänt igår!) börja gråta. Innan jag ens hann dit ropade Johan att hon kräkts.


Jippi. Kladd i håret, på pyjamasen, hela hennes säng, golvet och lite på vårans sängsida. Myyyysigt. Av med allt, in i duschen med mig och henne. Tvätta håret och lilla överkroppen, torka, ny blöja, ny pyjamas... Bäddade med tjock handduk i vår säng, sedan lade hon och pappan sig igen medan jag torkade rent både här och där och bäddade om spjälsängen. Hon var jättejätteduktig, den lilla tappra skruttan. Inte mycket gråt, och somnade om ganska snabbt. Heja heja Frida, bästa tjejen!


Snacka om guld värt med tvättmaskin i lägenheten sådana här gånger! Alla sängkläder och handdukar åkte in direkt, medan den färgstarka pyjamasen fick snabb-handtvättas för att inte ligga och stinka. Eftersom datorn ändå var på, mailade jag jobbet direkt och meddelade att det blir vård av barn för min del idag. Skickade även de färdiga anteckningarna - klockan 01.45! Nån lär ju undra om jag är riktigt klok (även om jag såklart skrev varför jag var uppe då)...


Skulle egentligen till läkare idag med mina magproblem, men har nu mailat dem och bett om ny tid - skulle göra det inatt men då dök internetuppkopplingen, så jag fick hoppa upp nu på morgonkvisten istället! Johan ringer dagis, tvätten är hängd och kudden och täcket ligger i tumlaren, VAB är anmäld på försäkringskassan och 10 vitpepparkorn ligger i magen... så nu däckar jag tillbaka i sängen och hoppas på nån timme till. *gääääsp*


Jag har sovit lätt som en fjäder dessa fyra timmar, hoppat till för minsta ljud från Frida. Hon har dock snusat lugnt och inte kräkts mer, så vi får väl se vad det blir av det hela. Håll tummarna för att detta var allt!

/Jenny


Kommentarer
Postat av: morbrorn

nu har jag hittat hit! fattar inte vad som hände men det gick inte att skriva kommentarer först... nåja...

Usch vad det är synd om er med alla krämporna! Allmänt uppmuntande som vanligt kan jag väl bara säga att det går över, men det där att du tycker att barnet lätt blir blått om läppen- det skall man nog kolla ja! Visserligen blir en del små och framförallt ljushyllta barn lätt blåa om läppen men man skall lyssna på kroppens signaler, och i det här fallet en annan kropps signaler. jag tycker att du antingen ska be om en extra tid på bvc eller ringa barnmottagningen på det stora sjukhuset. Säg precis som det är och be att få en tid för undersökning.

Eftersom hon i övrigt beter sig synnerligen hälsosamt är ju sannolikheten försvinnande liten att det skulle vara något allvarligt, - men kolla.



Även morbrorn är krasslig! Hostar och har fått den där charmiga whiskyrösten- utan whisky dock! Försöker med te, honung och varm mjölk, men det slutar ändå med cocillana-etyfin, och då blir whiskyrösten ännu en oktav djupare! Och lilla träningsnarkomanen lider avårt av abstinens.....



pigga på er och snart är det ju vår! då kommer värmen och solen och då blir allting alltid mycket bättre!



pussar och kramar

2009-03-09 @ 12:48:00

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0