Sena vanor

Idag blev det minsann ingen somna-själv-träning (heller). BÅDE pappan och jag låg bredvid Frida under nattningen, helt enligt Ers Höghets önskemål. Men äsch, det ordnar sig i längden vettja. Det är ju vansinnigt mysigt också! (Vilket ju är anledningen till att vi kört med "ligga bredvid"-taktiken över huvud taget.) Frida slocknade i alla fall godtagbart snabbt - och vid det laget sov även pappan gott.

Jag smög dock upp och passade på att mickla runt lite med inställningarna här på bloggen. Nån gång i världshistorien ska jag fixa ett ordentligt sidhuvud (och rätta till miljarders andra detaljer), men tills vidare har jag  nu i alla fall fått liiiiite mer färg här. Det tar evigheters evigheter att pilla med och det FINNS ju faktiskt annat att hinna med i vardagen. *skrattar*

Nu ska jag äntligen lyfta rumpan från stolen vid datorn. Pappan har varit upp en stund vid TV:n men vänt tillbaka till sängs för natten. Jag ska göra lite host-lenande te med honung, krypa upp i soffan och titta på en bit av dokumentären "Ett annorlunda liv" som sändes tidigare ikväll men nu finns på ett videoband nära mig. SEN ska jag också krypa till kojs. God natt och god söndag kära ni!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0