Släpp ut draken

Nu tar jag mitt fantastiska, eldsprutande humör och går ut ur lägenheten. Away. Jag behöver nåt annat än hemmaliv en liten stund, så pappan får ta hand om matstrejkaren. I brist på andra planer blir det en sväng på stan. Jag kan säkert tröstshoppa mig lite positivare! Fast... jag behöver brallor. Och BH. Kanske inte de mest humörhöjande provrumsgrejorna, riktigt. Vad tror ni oddsen är på att jag kommer hem med helt andra inköp?

/Jenny

Kommentarer
Postat av: morbrorn

Jojo!

Now we're talking! Eldsprutande drakar och ljuva prinsessor!

Och den vackre riddaren på den vita hästen!

Nu börjar det äntligen likna lite family life!



Klokt hörrö, att bejaka att det finns MINST ett liv till! Tror man behöver de där andra liven också i rätt stor utsträckning, dom som passar till våra komplexa ytor och välslipade facetter....fast om du kom hem med BH och byxor så borde du strimlas som straff- rätteligen har du inhandlat en svindyr liten Gucciväska, naturligtvis till halva reapriset, som du har smygönskat dig sen du såg den men trängt bort till förmån för blöjpackbara konkenryggsäckar, miljövänliga för evigt återanvändbara bomullskassar med plasthandtag av återvunna petflaskor!



Skönt att feber, kräkningar och EN vit prick i halsen högst sannolikt är historia! Obs högst sannolikt....kan det månne dyka upp igen? KAN det verkligen det?

På mitt lilla jobb där jag sitter just nu- "between kids"- så har vi en sån otrolig samling små konstigheter! Ibland undrar man när man hållit på med detta i över trettio år- FINNS det verkligen nånting som jag aldrig sett förut? Och det gör det! Och inte bara en liten sak- det ramlar in! man häpnar! Små spännande virusar med konstiga namn, lite större bakterier som beter sig så dom skulle skämmas, och som lök på laxen de där sjukdomarna som uppträder här i landet med en frekvens på ett fall vart 200:e år! Då får man ju vara tacksam att man hann med och se dem!



Och matstrejkare BEHÖVER byte av vårdnadshavare! det insåg vi ju när dottern var i späd ålder (verkligen!) och matvägrade! Leende vände hon bort huvudet från grötskeden och fortsatte att med det soligaste av humör stressa livet ur sina föräldrar... dag efter dag! Till BVC-systern kom på hembesök och sa men barsk stämma: flickan behöver läggas in! Panik och dödsångest!

Efter mindre än 24 timmar åt hon som en flodhäst. varpå en milt och överseende vänligt leende doktor försökte förklara det där med stressade föräldrar, kalla händer, arga röster, intryckta skedar och så vidare......Så luftombyte och vårdarbyte är fina grejor! Främjar aptiten!



lev och må hörni! åsså tänk på det där att inte göra andra dumheter än dom man har verkligt nöje av!!



puss från morbrorn!

2009-03-14 @ 14:58:07
Postat av: Marielle

Spännande med lite shoppingtid för sig själv! Ska bli kul att höra om fynden sen. Skulle tro att det kanske slunkit ner något litet till Frida också...

2009-03-14 @ 17:37:16

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0