Som en gåva

Jag sov middag i två timmar med Frida idag. Två timmar intill min snusmysare. Även pappan kom in och sussade nån trekvart med oss där i mitten. Gissa hur skönt det är att få vila så, när man känner sig krasslig?

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Det låter som om du verkligen förtjänade den där tuppluren! Visst är det otroligt att man kan drabbas av nya sjukdomar innan man blivit frisk från den förra... :( Känns ju som om man aldrig blir frisk då, bara lite mindre sjuk in emellan. Men det är skönt att det är helg, så att man inte behöver jobba på att hålla uppe fasaden, mysbyxor är fantastiskt!



Själv sitter jag med datorn i knät och är alldeles däst efter alldeles för mycket mat, snacks och godis. Och några vindruvor. Min favorit också! Lilla E tycker numera mest om godis, måste vara gener från mig... Tidigt imorse åkte mina föräldrar och jag till ett köpcentrum några mil härifrån, så tidigt att det inte ens hade öppnat när vi kom fram - är inte det lite vuxet? Försökte få tag på ett underställ till E eftersom vi ska till fjällen nästa helg, det visade sig stört omöjligt - har letat överallt länge men det verkar helt kört. Köpte ett par långa, härliga benvärmare istället som prinsessan kan ha över vanliga legging och kalasbyxor.



Direkt när jag kom hem började vi feja eftersom sambons bror, fadder till E, skulle komma och äta och titta på Melodifestivalen med oss. Sedan matlagning och äta, äta, äta framför TV'n. E var i sitt esse och showade runt på golvet. När jag skulle gå och lägga henne efter festivalen var hon övertrött och ville att jag skulle hämta pappa. "Nä", sa jag, "han kommer när farbror åkt hem". "A åka hem nu, åka bilen", svarar E, "pappa komma sen". Dennna konversation upprepades i en halvtimme innan hon slocknade av ren utmattning.



Imorgon väntar utelek och eventuellt sagostund på biblioteket som för en gångs skull har söndagsöppet. Kvinnodagen är det som ger oss denna förmån, bäst att passa på.



Krya på dig och trevlig söndag!

2009-03-07 @ 23:19:22

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0