Söndagsaktiviteter

Om nån iddes undra över sömn-ekvationen från igår, kan jag medela att Frida sov länge i morse. Till kl 8, om vi ska räkna "gammal" tid. Eftersom klockorna redan var omställda, såg det dock ut som om klockan till och med var nio när lilla fröken äntligen rasslade igång. Sköööönt!

Som jag skrev tidigare, tillbringade vi förmiddagen shoppandes. Pappan var den som egentligen hade inköpsärenden - jag och Frida hade inriktat oss på ett frisörbesök, för att tämja hennes burr lite. Tyvärr visade det sig att frisören på köpcentrat inte klipper på söndagar, utan bara säljer schampo och sånt. Tusingens! Nåja, det får bli en annan gång. Synd bara, för hon med lejonmanen verkade så positivt inställd just idag.

Vi tjejer strosade omkring och kikade lite här och där, medan pappan försökte vara mer målinriktad. Frida fastnade en lång stund på nån tillfällig "lekparkering" mitt i gallerian. Det är nåt med tjejer och dockor och rosa... Frida kikade lite kort på de radiostyrda bilarna men drogs sedan som en magnet till Barbie-hörnan. Övergav den så småningom (efter en BRA lång stund)  - för en dockvagn! Ja jösses. Valde inte ens att rita eller bygga med lego...


Jag lyckades faktiskt köpa ett par vårskor! Ett par sportiga Timberland-skor i gråskala med rödvita snören, lite halvöppna. De pjucken KAN vara de skönaste skor jag någonsin haft på mig! Svårt att motstå då. Fast jag har faktiskt sökt skor med det användningsområdet i ett par somrar, så det var nemas problemas att öppna plånboken, haha. 

Jag shoppade även två par vårskor till Frida, även de lite halvöppna. Det var 100 kronor rabatt om man köpte två par... Jag slog till på ett par rejäla (till lek, dagis och så) och ett par vita "finskor" men ändå med bra sula (passar till klänningar och så, i alla fall medan de är hyfsat vita fortfarande - det vill säga några dagar, typ!). . Pappan hittade det han skulle också, och jag lyxade till det med en ny parfym minsann. Det var en riktigt lyckad runda, som ni hör! --ler nöjt--

Direkt efter köpis styrde vi kosan till minisimmet. Frida och pappan plaskade, jag stod bredvid och fotade lite för en gångs skull. De är så modiga, ungarna! Plaskar och dyker och simmar runt som små sälar.Kastar sig ut och litar på oss föräldrar. Härligt!


Nu ska den lilla blomman få kvällsmat. Hon sov middag efter simningen, så vi ligger helt fel i fas idag... Men det ordnar sig. Hoppas ni alla får en bra vecka! 

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0