Livet på landet

På eftermiddagen idag åkte vi ut till Johans familjs lantställe och levde sommarliv några kvällstimmar. Mycket avkopplande och skönt! Och avskilt, så till och med jag vågade på med bikinin. Frida tog så småningom av alla kläderna pö om pö och hoppade till sist studsmatta á la nakenfis och kissade på gräsmattan – det är frihet det!



Vi grillade och hade det härligt. Jag premiärbadade utomhus också. I havet. TVÅ gånger. Det var kallt, men väldigt skönt för en övervarm typ som jag! (Tack och lov finns det inga bildbevis på detta dopp – i år blir det till att hålla sig i vassen, fyyyy vad jag är obekväm med mitt utseende och min vikt just nu.) Resten av familjen ville inte delta i plurret. Eller ja… Frida ville ta av alla kläderna och bäras med, men tjöt när hon doppat tå och hand (såklart, det var ju freezing!) och satt sedan i båten och väntade istället.



Jaa ni. Fräknarna sitter som en smäck, betydligt fler än i fredags. Efter en sådan här helg, har jag inte mycket att klaga på. Det ska vara att Frida inte är tillräckligt stor ännu för att uppvakta på mors dag, då! Haha. Men jag hinner nog få min beskärda del av teckningar och annat fint (hoppas jag). Nu är det ny vecka, hörrni. Fram med ork och energi så möter vi den med stormsteg!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0