Misstanke

Fröken Frida har varit ganska gnällig ikväll. Och snuvig. Hon har liksom haft lätt för att bli varm, men utan att ha feber. Och nu småkraxar hon i sömnen. Hm. Jag har en liten känsla av att hon kanske inte kommer att klara sig kärnfrisk genom den här veckan... Den som lever får se. Men jag kommer sannerligen inte att skriva upp mig som första VAB-kandidat, efter att själv ha varit sjukskriven och hemma från jobbet en hel vecka!

Den här veckan har både gott fort och samtidigt på nåt vis sniglat sig fram. Undrar vad som hänt ute i verkligheten? Tro om nån tycker det är märkligt att hon som varit hemma en vecka kommer tillbaka nyklippt (hade råtur och fick en återbudstid igår!)? Tur att jag ser härjad ut av förkylning och allergi - tre ringar i rad under ögonen är läckert som bara den och såååå genuint förstår ni. Haha.

Imorgon smäller det. Blåmåndag. Vardag som attsingens.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Fy då, ska Frida också bli sjuk... Hoppas att hon slipper! Lilla E har för första gången haft enbart snuva en tid - ingen feber, ingen minskad aptit och ingen hosta - fantasktiskt skönt. Hoppas att det blir så även för Frida!

2009-05-10 @ 22:25:43

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0