Rengöring krävs ögonaböj

Här är det segt idag. Vi har haft en lugn morgon, med lite sovmorgon, TV-slapp, långfrukost och bokläsning. Jag är dock rastlös och har ringt tre olika personer för att försöka få ihop en social utflykt. Utan resultat so far. Snart tröttnar jag ur och drar spontant till Estockholmo även utan sovplats planerad... Haha.

Stor och liten tjej ska nu hoppa in i duschen. Frida står förresten där redan och njuter. Anledningen att vi båda ska duscha är två:
1. Oftast kollar Frida på TV medan jag duschar, men TV har vi redan fått överdos av idag!
2. Hon kom nyss med en kladdig bajsblöja i handen och sa "Jag har bajsat, mamma". Jippi. Så kul att hon lärt sig kunna saker själv, som att ta av blöjan.

Enligt utsago hade hon suttit i soffan och bajsat och sedan tagit av den. Jag går in och kikar, med lätt gelé i knäna. Ser katastrofen framför mig. Men som en skänk från ovan hade jag täckt just den delen av soffan med en stor handduk, eftersom hon åt frukost där i morse. Mycket riktigt - det fanns äckelpäckligt kladd där. På handduken alltså. Men bara där. Gud ske pris för slapparvanorna!

PS: Gårdagens inlägg är uppdaterat med bilder nu!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Annika

Sovplats i Stockholm finns. Tyvärr är jag inte hemma på lördag kväll - men du/ni är varmt välkomna en annan helg.

2009-05-22 @ 22:17:09
Postat av: Jenny E

TACK! Just den här gången hade planen varit en liten kompisrunda, och det var hos dem det var lite trångt och/eller stökigt just den här helgen. --ler--

2009-05-22 @ 22:19:10
URL: http://busblomma-blogg.se

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0