Nysängsovning och husfunderingsångest

Frida nedbäddad, på väg att stänga sina blå. Fast på den här bilden i kökssoffan...

Frida sov gott i nya sängen. Hon vaknade lite förvånad, mornade sig ordentligt och klev inte ur direkt i morse. Satt där ltie fundersam över om det verkligen bara var att kliva ur själv, på morgonmjuka tröttben. Och nu ikväll somnade hon liggande direkt i den, inte i storsängen som annars. Det gick ju ändå att ligga (ganska) nära och läsa saga nu! Mysigt.

Jaha, och vi har varit på husvisning igen. Det här ligger näranära dagis, på pricken i det område/stadsdel som åtminstone jag vill till helst av allt. Men gud vad svårt det är! Man ska bestämma sig för typ sitt livs köp, efter en jäktad halvtimme (eller två, om man hinner an andra visning) i ett hus fyllt med folk som också tittar runt. Väldigt märkligt alltsammans. Det här huset hade sina fördelar och nackdelar det med, som alla andra. Kan vi överse med det, orkar vi fixa datt... Den här gången gör läget att det tål att kluras på lite extra.

För övrigt har jag förvånat både sambon och mig själv med att inte kolla på Melodifestival-kvalet ikväll, utan nöjde mig med House och Lost. Kors i taket!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: faster Lisa

Hej

Pratade precis med grannen som nu lämnar tillbaks Noas växa säng från Ikea. Nyinköpt madrass och fräsch, vi ger den gärna till Frida om ni vill. Till landet eller stan?

2009-05-13 @ 18:54:57

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0