Är det inte det ena...

...så är det det andra. Igår sten på ögat - idag feber och sjuklighet! Jamensåklartdårå.


Boxarlookens läge i morse. Röd och beslöjad, men fortfarande glad!


Strax efter lunch idag ringde personalen från förskolan. Frida var sig inte lik. Tokrosig om kinderna, klagade på att hon frös och hade ont i knäna och fingret och lite överallt. Trött och sluuuut, hade somnat först av alla barn och sovit nästan en timme - trots att hon alltså sedan i somras inte längre sover på dagen... Bara satt och låg och hade varken ätit eller druckit ett endast smack på hela dagen.

VAB-mamma-akuten ryckte såklart ut, lämnade möte och att-göra-uppgifter och annat därhän. Hämtade upp vår lilla knattis som var glad men skruttig, matt och loj. Kollade febern i rumpan hemma - INTE poppis - och Frida hade 38,3 grader, på beteendet trodde jag faktiskt det var mer. Lyckades genom lite soffmys få i henne isglass (kanske inte det svåraste...), fil, vindruvor och några kakor. Och Alvedon. Genast gick energinivån upp en hel del! Skönt.

Nu är Frida rätt okej. Förutom att hon klagat ordentligt över ont bak i rumpan igen - ett problem vars orsaker är högst oklara fortfarande. Jag frågade faktiskt om det på hälsocentralen igår, när vi ändå var där. De tyckte vi skulle avvakta lite och se om det kunde vara knaserier på grund av de nya rutinerna kring blöjslutandet som spökade, trodde att det i så fall kunde stabiliseras av sig själv.

Imorgon blir det till att vara hemma med sjukt barn, vi delar dagen rakt av då. Angående torsdagen ska snart förhandlingar inledas, haha, och fredagen tar jag. Tjolahopp.

Förresten - vi fick en torr natt. Blöjlös OCH torr. Guldmedalj. Heja Frida!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Nej, men lilla Frida vad du råkar ut! Skönt att hon kan hålla humöret upp i alla fall, det är makalöst!!!



Duktigt att klara sig utan blöja dag och natt, vår lilla E vääägar vara utan - hon är tokrädd för att kissa ner sig. Vilket i och för sig har hänt då vi tränade i somras, men inte många gånger och vi gjorde ingen stor affär av det... Så nu har vi inte pratat om det på ett tag och nu kan hon sätta sig, påklädd, på pottan i alla fall. Så kanske kan vi börja försiktigt igen snart.

2009-11-03 @ 19:14:20
Postat av: Andreas

Men lilla skrutt! Hoppas att hon kryar på sig. Och hon har rätt - lila är fiint! :-)

2009-11-03 @ 22:05:56

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0