Dagen efter

Hade jag inte vetat bättre, skulle jag lätt ha kunnat tro att jag drack vin igår. Att jag varit ute med brudarna och partajat, efter tränandet och realaxandet. Att jag nattsuddat och svängt mina lurviga. Men icke!

Jag var ju heeeelt sänkt igår och lade mig strax efter klockan 23, tidigare än jag gör till vardags. Vi fick sova till 08.45 - tack lilla sömntutan! Mer än NIO timmars sömn, alltså. Vilken chock! Sedan låg jag dessutom och såsade ytterligare någon halvtimme innan jag orkade masa mig upp. Lyxigt.

Helt over the top mycket sömn i kroppen för att vara jag, alltså. Men hjälpte allt detta vilande? Nope. Jag har varit såååå seg idag. Har slumrat till närhelst tillfälle getts, i säng och soffa. Vi har varit på simning med Frida, men utöver det har jag mest gjort ingenting förutom ta hand om henne och busa. Sambon iddes tack och lov både handla och laga mat, tur det är ordning på någon här! Denna totala matthet är ett mysterium faktiskt.

En teori skulle kunna vara att kroppen fiffigt nog lät mig vara så här trött, för att jag skulle hålla mig stilla och slippa röra på min VÄLDIGT ömma lekamen. För ATT det känns att vi tränade igår! Det finns knappt nån endaste liten fläck på hela mig som inte är stel och ond. Imorgon - när träningsvärk brukar göra än mer ont - kan man ju fundera på om det över huvud taget kommer att gå att fungera normalt.

Nu såhär när man BORDE sova, då har jag såklart vilat ikapp... Men snart ger jag upp i alla fall och kryper till kojs jag med. Jag lovar.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0