Regnet det bara öser ned

Efter att ha utbytt erfarenheter om lärplattform och studentportaler hela förmiddagen, plus fått en rundvandring på det fina Mittuniversitetets Sundsvalls-campus, avslutade vi konfererandet med lunch. MYCKET bra upplägg måste jag säga, det här med att köra från lunch till lunch. Alla som ska resa hinner dit utan att gå upp mitt i natten och hem utan att behöva stupa direkt i säng. Perfekt!

Vi hade nån timme över innan tåget gick, men det var inte läge att strosa på stan eftersom det regnade ganska duktigt. Vi kikade in en sväng på Kulturmagasinet, där har jag inte varit tidigare. Jag köpte några vykort och småsaker i museibutiken, sedan passade vi på att kolla in stadsbiblioteket. Det var jättemysigt där! Särskilt barnavdelningen var verkligen trevligt inredd och ordnad. Jag gick och glodde skumt på all personal jag fick syn på, särskilt de lite äldre - jag insåg att gamla kollegor/vänner till mamma nog kunde tänkas tassa omkring där. Men det var en resultatlös spaning.

Tåget hem rullade snällt och vänligt, jag kom hem i tid för att hämta Frida på dagis. Hon illrade runt som en liten fnatt och vi har kramats massor ikväll. Go´unge! Vi har pysslat ihop ett plastpärlshalsband också - hon valde det framför pärlplatta som jag utlovat först. Sen somnade hon gott, nedgosad i vår säng med båda oss föräldrar snusandes på vardera sida om henne. Favvo-nattnings-stilen just nu!



Mary Poppins?


Gävle var (nästan) lika fuktigt, disigt och grått som Sundsvall. Alltså. Jag gillar hösten. Jag tycker hösten är lite befriande, den ställer inte så höga krav, man kan liksom skräpa runt och allt man gör känns som en prestation (för att man över huvud taget orkade). Men nu är de vackra lövens tid nästan slut, och nu har jag fyllt år - kanske kan vi ta och liva upp det här med snö nu? Nu har det blivit så mörkt att när man hämtar på dagis känns det som läggdags... Och all fukt gör mitt hår till en burriburrburrig trasselhög dessutom. Boooring.

Råkar det bli soligt nån dag snart, så lär tiden stanna av rena chocken.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0