Är det inte det ena, så är det det andra

Dagens bedrift:
Jag körde mig och arbetskamraterna hem igen hela vägen från Örebro ikväll. Bussen rullade på. Wrooom, wrooom bara, så var vi hemma. Hade pratsällskap fram och då gick tiden snabbt faktiskt! Inte blev jag trött heller. Frida hann precis somna i bilen innan de hämtade upp mig vid hyrbilsfirman, men jag fick bära in och snusa på henne i alla fall. Go´unge!

Dagens totala trauma:
Under förmiddagens kurspass, spillde jag plötsligt te med mjölk över min två månader gamla (nya!) bärbara jobbdator. SPILLDE. PÅ. DATORN. Panik inombords. Stängde av, ur med sladd (och lite senare även batteri). Hälla av, torka bort, torka, torka, torka, torka. Lät datorn lufta resten av dagen. Tankarna och förebråelserna snurrade i skallen, hade svårt att fokusera på juridiken föreläsaren mässade om... SURT less. Datorn är sprillans ny och jag har miljarders grejor att göra kommande arbetsvecka. Meltdown. Imorgon är det jag som jagar ifatt nån snäll och kunnig person på IT-enheten! Hoppet är det sista som överger människan...

Dagens kuriosa:

Jag har inte blivit sjuk av vaccinet, inte än i alla fall. Däremot har jag ordentlig känning i överarmen - stel, röd, svullen (men själva armen är sådär tjock redan innan, tyvärr...), hård och öm. Fast det är inte så farligt. Hellre det än en hängig känsla och sjuklighet!


Vaccinreaktionen - en rejäl, öm blaffa.


Dagens mål:
Komma i säng före midnatt  - det SKA gå. Sov gott!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0