Back in town

Ja, vi tog oss hem. Rullade in i stan igen vid 22-tiden med en djuuuupt sovande Frida bak. Hon har lekt som en gnu idag och somnade innan vi ens lämnat M&T:s gata! Zzzznark.

Pappan sprang jättebra (hejja hejja älskling!)! Tvättmaskinen har just varvat ned - ska bli spännande att se om den lyckats med att trolla bort GRAVT leriga spår från loppet...  (Grannen är inte hemma, så vi besvärar ingen.).

Nu - apati-trött. Huvudet vinglar snart loss från kroppen! Kommer foton och mer bludder om dettta imorrn. =)

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Farmor

Stort grattis till Fridas pappa som sprang tjurloppet.Bilden skall vi titta på måndag

under loppets hemsida.Bra jobbat!Jag är stolt över dig.Även äldre barn kan man berömma.Själv skall jag utöka mina pass på Friskis och Svettis med tre pass i veckan.Min morbror och moster som är 89 och 94 år

tyckte det var kul att Johan sprang det tuffa tjurloppet.Min moster paddlar kanot varje midsommar oavsett väder.Hoppas Frida blir sportig.Kusinerna är ju sportiga.Allt som har med livskvalitet skall uppmuntras.Grattis igen till den fina tiden.Det spred glädje i hela min kropp.Bra jobbat!Jag vill gärna ha bilden från loppet.

Ingrid

2009-10-18 @ 10:16:44
Postat av: Marielle

Hej!



Tycker att det låter fantastiskt att ha nära till Stockholm. Har inte varit där på många år och är riktigt sugen på att åka dit en helg...



Vi bor i och för sig bara en och en halv timme från Göteborg och passar på att åka dit ofta (iofs inte tillräckligt ofta), men Sthlm är ändå Sthlm ;) Vill verkligen ta med mig E till Junibacken, har ni varit där?



Kram Marielle

2009-10-18 @ 22:16:36
Postat av: Jenny E

Marielle: Jag tycker det är toppen med nära till Sthlm, för massor av släkt och vänner till oss båda bor där - men jag/vi nyttjar det på tok för sällan! Jag längtar dock till Göteborg jag, har min morbror där och äääälskar stan också. Måste bli en resa dit inom överskådlig framtid, känner jag. Senast till sommaren.

2009-10-18 @ 23:03:16
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0