Det flyter på

Jaha, så var helgen slut då. Igen. Söndagen kom och gick utan att jag riktigt hann med! Kanske har den skeva tidsuppfattningen med den envisa huvudvärken att göra?! Har avverkat tredje dagen i rad med mer eller mindre tydlig skallebank - så nu räcker det alldeles utmärkt, tack!

Fast visst HANN jag, idag. Jag hann dammsuga hela lägenheten, tvätta fyra fullmatade maskiner, hänga dem, vika ren tvätt, handtvätta BH:ar, röja i köket, ladda diskmaskinen full och plocka undan leksaksinfernot som inträder varje dag! Jösses. Dessutom åkte pappan och lilla solstrålen och storhandlade, så nu är vi i fas med kommande vecka. Sköööönt!

Vi har också varit på första simträningen med Frida på nya stället! Ny regi, ny "skola", ny plats, ny "fröken". Det verkade helt okej på första intrycket. Frida flöt på rygg jättebra idag! Jag höll bara ena handen under nacken, resten skötte hon själv! Lite stressigt dock att vi medverkar i sista passet, så vi måste snabba oss därifrån. Knappast något problem när pappan är med, men inte inte min bästa gren direkt! Är ganska skönt om man kan ta sig tid och inte behöva jäkta Frida tycker jag, men vi vänjer oss nog.

Nu ska jag och min mätta mage (fylld av goooda quesadillas som sambon kockade till) snart gå och sova. Jag håller tummarna för att Frida låter bli att gå i närkamp med sängen inatt. Härom natten smällde hon nämligen i framkäken och tänderna på nåt vis, så att hon vaknade med torkat blod runt hela munnen och på alla kuddar/lakan! "Läppsträngen" i överkäken är alldeles svullen och hon har haft en liten fläskläpp ett par dar. Stackars. Hon är lite väl rörlig på nätterna ibland!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0