Flytta fokus

Idag känns det äntligen som att Frida är på väg att kliva av krasslighetsexpressen! Ingen feber, inga tokskrik. Bara stillsamma konstateranden att det gör ont i öra och rumpa fortfarande. Bara snuva och fastbiten astmahosta. Lite trötthet. Men alltsammans i lagom, uthärdlig, inte så underlig form. Skööönt. Måtte det nu hålla i sig!

Jag och tillfrisknaren lyckades pallra oss ut på stan en sväng på eftermiddagen. Kändes lite "förbjudet", men man blir smått knäpp av att vara inne dag efter dag - och JAG är ju inte sjuk. Frida orkar inte dagistempo, men var idag feberfri... Jag hittade faktiskt lite kläder, bland annat en kjol till 40-kalajset vi ska till på lördagskvällen. Kors i taket! Köpte också en present och några barnböcker. Det var lätthandlat, eftersom Frida var lite loj och satt en del i vagnen, haha. När hon inte gjorde det, var hon också i härlig form idag. Ett par timmar på stan utan humörsvängningar från nån av oss, det är inte varje dag ska jag säga!

Nu har jag klämt lite TV-serier och ska lägga mig. Imorgon ska det fixas och packas och förberedas snabbtripp norrut. Inte förrän idag har jag liksom kommit på att en fest väntar runt hörnet. Bara att ställa om från mysbrallor, snortorkning och blöjkoll till smink, parfym och partystass!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0