Hela havet stormar

Inatt har det varit rena röran hemma hos oss. Ingen har legat stilla någon längre stund. Jag minns i alla fall sisådär åtta uppvakningar, och etersom jag bara låg i sängen i sex timmar innebär det nog att jag inte fått särskilt mycket sömn. Alls.

Precis när jag lade mig vid ett-tiden, vaknade Frida och kröp över till oss. Där gonade hon ned sig i mitten och krälade in under mitt täcke, sedan låg hon och trängdes med mig som vanligt. Vid något tillfälle (var klockan tre-fyra kanske?) fick Frida för sig att byta sida och lägga sig ytterst, men fortfarande i vår säng. När jag just somnat om efter att ha agerat krypbräda, vaknade den krasslige sambon som inte kunde sova och gick upp en stund...

Strax därefter vaknade Frida igen (vid 5?), oerhört ledsen. "Ta bort imse vimse spindel, mamma, ta bort den!" När jag viskade att det inte fanns några spindlar här, ilsknade hon till rejält och gormade att "Joooo, det gör det VISST, ta bort den!". Jag kapitulerade och "tog bort den". Frid och fröjd, nästan omsomning. Tills pappan kommer in igen, då vaknade hon till på nytt och fräste att även han skulle ta bort spindeln... Himmel och plättar.

Sedan har jag typ tappat minnet, men vi knuffades och trängdes och småvaknade flera gånger till. Pappans alarm ringde, han var upp och ringde/mailade jobbet om att han var sjuk, mitt alarm ringde, Frida babblade... Till sist BLEV det morgon. Halleluja!

Gääääsp.

/Jenny - som ska gå på tjejmiddag på restaurang ikväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du sugen på fler barn?

2009-10-26 @ 18:01:29
Postat av: Marielle

Ha en trevlig kväll! :)

2009-10-26 @ 20:11:24
Postat av: Jenny E

Anonym: Ja, jag är sugen på fler barn. Men det är inte så troligt att det blir några.

2009-10-26 @ 22:27:21
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0