Städa och stöka

Vi ska få hit nån himlarns mödeltvättfirma imorgon kväll, som ska köra en demonstration gratis. Man fick välja mellan matt-, soff- eller sängtvätt. Jag såg genast en ljusning för vår "lurvmatta" i soffhörnan, som bara ligger där och gror på sina allt mörkare hemligheter... Så visst, de får komma.

Såklart vill man ju dammsuga bort de värsta dammkrokodilerna under soffan och så, om nån främling ska vara där och stöka och greja. Sent omsider ikväll (efter att Frida somnat) drog vi därför igång ett städprojekt. I min hjärna skulle vi rafsa av det värsta. Sambon däremot hade typ lyft upp allt löst (måååånga grejor blir det i stökhemmet...) och lagt i soffan och så, för att jag skulle komma åt ordenligt. Mer än välbehövligt, men feltajmat.

Plötsligt insåg vi nämligen att klockan blivit lite väl mycket - lagom tills det plingade på dörren. Grannarna lägger sig tidigt och kunde inte somna! Jag vill dö och sjunka genom jorden av pinsamhet. Har skrivit en förlåt-lapp som ska i deras brevinkast imorrn... Tvärt slut på det hela, alltså. Ångest.

Jag har plockat ordning på det jag kan sedan dess, men röran består. Hallen och vardagsrummet ser just nu ut som en krigszon. Jag kan få det en smula hektiskt imorgon efter jobbet. Dammsuga klart, plocka tillbaka, fixa och trixa. Och förmodligen duscha sedan om jag känner mig själv rätt, puh.

Eh... Hämtmat? Barnfilm på DVD för pysselro? Ja tack.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0