Klättra & Kläng AB


Frida har blivit så HIMLA bra på att klättra nu! Stora tjejen. Hon klänger sig upp och omkring mest överallt, även där man tror att hon inte når (än).  Hon är stark, ganska modig och rätt säker faktiskt. Har koll på sig liksom.

Hon kör fortfarande samma stil som hon haft ända sedan hon var en liten plutt, vår söta blomma - hon vässar sig långsamt. Hon ligger preciiiis på gränsen till sin förmåga, inte över den. Känner hon att hon inte törs, kan eller vill något, ber hon om hjälp. Så det hon ger sig på helt friskt, kan man oftast känna sig trygg med att hon klarar. (Peppar peppar...)

Fast visst. Det inte lämpligt att stega iväg långt bort och sätta sig i en solstol riktigt ännu, om man säger så... Konsekvenstänket kan ju behöva tränas lite mer först. Men jag är impad!

----------------------------------------------------

Frida och pappan snusar sedan länge i sovrummet, men jag ugglar uppe som vanligt. Har just emottagit en inbjudan till återträff med kärnkompisgänget från min gamla gymnasieklass om ett par månader, ska blir RIKTIGT kul!

Nu blir det Heroes på TV igen för min del. Man undrar vad idén är  med att köra ett program varje dag i veckan?! Är det utmattningsmetoden? Dagens i-landsproblem.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0