Mumsigt

Nu har påskfrosseriet startat. Godismums på en torsdag, Frida var i sjunde himlen! Tre kusiner i bredd i soffan, tuggandes så att käkarna näst intill gick ur led.

Men Frida stillade sig ganska snart, och det var inga problem att ta undan hennes påskägg (3 välfyllda rackare + en chokladkanin stor som hennes underarm - tack faster A och faster L och farmorn och farfarn!) efter en liten stund. "Vi kan spaaara dem" sa hon förnuftigt och var nöjd med sin dos. Duktigt!


Frida somnade faktiskt där också. Hon hade sååå tunga ögonlock, det var inte särskilt svårt. Efter tandborstning, pyjamas, läsning och sånger så snarkade hon djupt nästan i vanlig tid. Skönt! Hon vaknade inte heller när vi baxade hem henne. På med kläder, ut i bil och in igen och hela den fadderutten snarkade (och hostade!) hon sig igenom. Jag lyckades peta i henne lite astmamedicin via andningsmasken medan hon sov, sedan avtog det.

Icke-blöja-sovandet går förresten bra, peppar peppar å allt det där. Torra nätter hittills! Inatt försökte jag sätta Frida på pottan, men hon sa att hon inte ville och kissade inget - ändå klarade hon sig hela natten. Starkt jobbat! Har inte satt henne på pottan ikväll heller, försökte när vi kom hem men hon påstod att det inte behövdes då. Jag chansar på att inte störa henne mer, så får vi se. Nu har vi ju ledigt några dar och eventuellt sovstök blir mindre besvärligt.

Nu ska jag också sova faktiskt. Före midnatt - kors i taket!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0