Hurra, det är helg

Fördelen med att börja jobba igen, är att man uppskattar helgen ofantligt mycket mer! Jag har överlevt första arbetsveckan. Med nöd och näppe. (Dagens i-landsproblem hörrni - de utan jobb finner nog inte detta lyx-klagande så lustigt!)

Jag är heeeeelt matt här. Tusen saker på hög som inte hunnit påbörjas, grejor som hänger i luften och väntar på besked från andra, alldeles för lite tid i förhållande till vad som ska fixas. Eeeeeh... Det är som vanligt alltså, haha. Men extra tröttande är att vi har haft krismöte idag och ska fortsätta med det på måndag - inte så mkt fredagsfeeling på det. Systemtrassel coh kraschrisk och snabba åtgärder och omprioriteringar. Gaaaah.

NU är det i alla fall helg. Baske mig. Jag vill hem och krama mina två gosingar! De har varit lediga och fått mysdag idag, för det var studiedag på förskolan.

Ha en bra helg!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: C:W

Hej!!

Ni ser ut att ha haft en jätte mysig sem.

Men nu är man tillbaka till verkligheten =)

Jobb skola fritids dagis.....

Trevlig helg!!

2010-08-21 @ 09:03:21
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

nämen fy så trist med krismöte, hoppas helgen är bra ändå och att du struntar i tankar på krismöte just nu iaf! :) (förlåt för påminnelsen.. haha!)



tack så jättemycket för din gulliga kommentar! ja man vet inte riktigt vad man har att vänta, det vet man nog inte förens man står där med den lilla i famnen skulle jag tro! :-)

2010-08-21 @ 19:14:39
URL: http://www.matildasalmen.com

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0