Intelligensreserven

Vi var på polisstationen idag, jag och Frida, för att fixa pass.

Fridas ansökan måste skrivas på av båda föräldrarna, men hon fick mätas och fotograferas så allt är klart och förberett. Hon har växt i sommar, såg ut att vara 1.02 enligt mätstickan. Stortjejen, stod där så allvarlig och stolt och blev fotad.

Så blev det min tur. Jag målade på läppglans,puffade till håret, torkade fuktiga pannan och placerade mig för fotografering. Då säger plötsligt killen: Men du har ju redan ett pass som gäller till 2015!

Men grattis. Där stod jag (fröken naturell) som ett fån, med mitt stylade hår och sminkade ansikte på en varm och ledig onsdag. Helt i onödan. Med tappad haka, totalt TOM i huvudet.

Och jorå, visst hittade jag passet efter att ha rotat lite i de tre lådor det kunde tänkas ligga i. Jag kan dock inte för mitt liv minnas att jag skaffade det... Sist vi reste fick jag fixa ett sånt där tillfälligt akut-pass, så jag måste ha beställt detta samtidigt på något sätt.

Ibland känner jag mig sådär extra vass. På tårna, liksom. Smart och snabbtänkt.
Inte idag.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Ska ni ut och resa snart, med tanke på passfixeriet?



Ja Barnkanalen kan verkligen vara räddaren emellanåt:-)

2010-08-12 @ 22:38:56
Postat av: Jenny E

Anna: Jag fyller jämnt i november och då är tanken att vi ska ut och semestra en sväng. Men vi har inte bokat någon resa ännu...

2010-08-13 @ 00:17:22
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0