Långsamhetens boning

Idag har jag varit sirapsartad hela dagen. Trög, liksom. Utom vid några tillfällen, till exempel när inte middagen blev klar förrän lite för sent i förhållande till blodsockrets nivå - då blixtrade det minsann till så rappt så! Haha.

Vi bara såsade runt här hemma på förmidagen, tog det lugnt, knappade på varsin dator (syskonen) och kollade barn-TV (Frida). Men efter duschande och kulinarisk lunch (mackisar och köttbullar...) hasade vi oss ut på stan. Sedan shoppade lillebror lite ditt och datt (varav en del blev födelsedagspresenter, han fyller i januari så det var väl på tiden, hahaha). Jag slog till på ett fodrat regnställ på halva priset till dagisungen och en fin keps som överaskningspresent till sambon!

Ikväll skulle grabbarna golfa, men regnet hängde i luften hela eftermiddagen så de sköt upp det till imorgon. Istället har vi smarrat taco´s och pratat ikapp lite. Trevligt - och gott! 

Imorgon ska jag också till hälsocentralen med Fridas öga igen - ögondropparna gjorde inte den minsta skillnad, nämligen. På´t igen.

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0