Shoppingnöjd

Idag har jag och lillebror varit på Valbo köpcentrum en sväng. Jag köpte present(kort - enkelt och smidigt!) till vännen W:s fina grabbar som fyller år imorgon och nästa vecka. Hade yberduktigt nog förberett med att ta med inslagningspryttlar också, så de kom iväg på posten direkt dessutom. Grejjt!

Men framför allt handlade jag till mig. Till mig! Det händer inte ofta. Men idag var jag och butiken Zizzi i synk, haha! Jag parkerade fröken Frida i en fåtölj vid provrummen med en målar/pysselbok (och där satt hon stilla, supersnäll, imponerande länge!), sedan provade jag loss. Kom hem med tre par brallor, ett par leggings och två tunikor/toppar. Tjolahopp! Lite fattigare blev jag såklart, men fick 20 % rabatt på en tunika för att det fattades en knapp och 50 % på ett par brallor för ett yttepytte (men dock synligt, om man har en kortare topp till) fel i trycket. Genast kände det bättre - ni vet, den klassiska effekten att man plötsligt TJÄNAT en slant! Nåt av detta ska nog platsa som outfit på festen vi ska till i Sundsvall i helgen är det tänkt.

Ett läkarbesök har vi också hunnit med, för Fridas räkning. Uppföljning på ögat och örat. Trumhinnan var nu inte buktig längre utan blank och fin som den ska. Skönt! Ögat är ju fortfarande lite rött nedtill, ögondropparna gjorde ingen skillnad. Läkaren idag menade att vi borde ha fått kräm, vilket brukar hjälpa bättre. Han påstod att hon nog fått nån slags inkapslad inflammation/vagel-aktig grej - han använde en massa snajsiga ord och jag inte minns - och dem kan man ibland behöva göra något ingrepp för att bli av med. Nu skrev han en remiss till ögonkliniken så får de se och bedöma. Inget akut ju, så det dröjer antagligen lite.

Ikväll har sambon och lillebrorsan och en kompis golfat. Sambon sänkte sitt handicap (bravo!), men brorsan hade det visst gått sämre för. Haha, skönt att sambon får se att jag inte är ensam om att ha humör! Ikväll har jag och bror hängt bakom varsin laptop och småpratat emellanåt, laidback. Imorgon åker han norrut igen, tiden går fort när man har det gött!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

Åh, vad kul att du hittade nåt till dig själv! Är det så hos dig med - att garderoben är full men du har ändå inget att ta på dig? Nu frossar jag iofs i både baby- och barnkläder men har faktiskt börjat planera (!) mina inköp till mig själv också. Höstnyheterna ser fina ut hos de stora kedjorna i höst...

2010-08-11 @ 22:24:05

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0