Snipp snapp snut...

...så var den här kvällen slut! Eller ja, inte riktigt. Jag råkade somna med Frida under läggningen (en sen sådan, efter fredagsmys som utlovats och därmed måste utföras!) och vaknade ganska nyss. Icke-färdig med kvällsbestyren... Möter sambon i dörren, på väg i säng för natten. Osynk! Morr. Gny. Jag blir kinkig som en trotsig treåring av sånt där "poff-där-försvann-min-kväll", på riktigt. Så skulle det ju inte bli!

Jaja. Jag behöver inte vara uppe i evigheter, men har lite att fixa för att själen ska sova lugnt och skönt. Jag ska packa lite inför en tripp till Sundsvall lördag-söndag (vi föräldrar ska på bröllops- och 2x40-årsfest hos en gymnasieklassis till mig, kul!) och ett övernattningsdygn hos farmorn och farfarn (Frida). Eller... om man inte packat upp sin förra semesterpackning helt och hållet än (!), kan man bara hugga ett par av de väskorna tror ni?! Haha. Men jag ska i alla fall se till att inte få med mig "allt-i-allo-mammaväskan" med festis och snorpapper och pysselböcker och smådockor mixat med plånbok och mobiltelefon. Normal handväska, here I come!

Bra dag idag, förresten. Trots att vi (lediga tjejer) sov halva dagen hann vi ändå kolla in karuseller och marknadsstång på Gävle Sommaryra, lämna in Fridas passansökan, köpa tre presenter och få en ivägskickad, köpa ny parfym, handla mat och hämta hem kvarglömd docka hos dagiskompisfamiljen från igår. Puh!

Semestern är slut också, inte bara kvällen. Sex veckor har passerat och jag har känt mig vääääldigt ledig. Superskönt! Nu blir det en sista händelsehelg, innan vardagen och jobbet och dagis rasslar på plats igen. Skönt att avsluta med ett litet ryck!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur orkar man sätta sig vid datorn när man har så mycket att ombestyra?Vad säger sambon om planeringen?Läser sambon allt som skrivs?

2010-08-14 @ 09:53:37
Postat av: Jenny E

Anonym: En stund vid datorn kan vara skön för att samla tankarna, innan man hugger i. Sambon hälsar att han läser i stort sett allt, och att han är alldeles nöjd så länge han får sova när han vill. ;-)

2010-08-14 @ 12:46:00
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0