Social söndag

Den här dagen startade med en vääääldigt trött morgon. Mest mamman  - hon som nattugglar onormalt mycket för att vara småbarnsförälder - var seeeeg. Pappan var utvilad (allt annat vore verkligen konstigt med tanke på hans totala icke-nattugglande!) och dottern urgosig. Kram- och klappstunden var lång, underbart! En sak att längta sig sjuk efter på vardagstidsbristsmornar - morgongos!

Sedan släpade vi oss till biblioteket hela familjen. Vi lånade 27 böcker, så många att sambon tyckte det var pinsamt! Typ hälften handlade om Thailand (eventuellt blir det en resa i samband med jämna födelsedagen i höst!) och resten kom från barnavdelningen.

Efteråt rasslade vi snabbt igenom hemmet lite - plockade här och fixade där - innan morbrorn från Göteborg och hans vän P kom på besök! De var på nedresa från galej i Ockelbo och förgyllde vår dag i ett par timmar. Härligt att få ses! Jag hade hoppats hinna lite västkustsemester i år men det får bli en annan gång. Nu fick vi ju i alla fall kramas lite.

De reste vidare, Frida skrapade i samma veva upp tån på en vass kant och grät massor. När hon plåstrats om gick luften ur henne och hon somnade på mitt bröst. Som när hon var en liten räka! Helt underbart. Jag gled (eh.. nåja) med räkan in till sängen och sov middag i över en timme. Ljuvligt! (Klart mindre ljuvligt när det var dags för kvällsnattning, men det kunde det faktiskt vara värt denna gång!)


Vi vaknade till sist av en telefonsignal från lillebror, som var på ingående. Han kom och vi åt middag och nu ligger han och snusar i en extrasäng i vardagsrummet. Det känns fint! Har vi riktigt tur får vi behålla honom i några dagar rent av. Det var alldeles för länge sedan!

Nu ska jag också natta mig. Snart. Nattsuddarmammor blir visst inte heller lättare att få i säng på kvällen av eftermiddagslurar...

/Jenny


Kommentarer
Postat av: Georgada

Very interesting & professional site. You done great work.

2010-12-14 @ 10:09:25
URL: http://georgada.blog16.com

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0