Stilla natt

Idag har vi firat farfarns 65-årsdag, hurra! Alla barnen med respektive och barnbarn bjöds på lunch på trevlig fiskrestaurang, Wahlströms fiskekrog, som jag tills nu helt hade missat att den existerade. Tack! Efteråt åkte vi till landet och fikade gofika och kollade på gammal smalfilm överförd till DVD.

Här hemma är det ingen rajraj-lördagskväll precis. Sambon lade sig nämligen samtidigt som 3,5-åringen. Klockan 21.15. På en lördag. Det där kommer jag (som utpräglad nattsuddar-natur) nog aldrig riktigt att vänja mig vid eller begripa, tror jag! Det finns liksom inte med i min världsbild, att lägga sig så tidigt om man inte är sjuk eller så. Men som bekant är vi alla olika, och tur är väl det!

Det går dessutom inte minsta nöd på mig. Tvärtom, jag njuter egentid! Plöjer inspelade TV-serieavsnitt, käkar karra, surfar med datorn i knäet. Och okej då, jag hänger tvätt också. Men mest ägnar jag mig åt slö njutning!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Ja du verkar vara en riktig nattmänniska du. Knappast jag, men undantag i kväll då åskan nyligen gick så hårt här, då var det inte läge för mig att lägga mig.

Roligt att läsa din blogg och du är jätteduktig på uppdateringar!

2010-08-08 @ 01:14:43
Postat av: Jenny E

Anna: Tack för snälla ord! Hoppas åskan lugnat sig nu så du får lugn och ro. (Tro om du är en Anna jag känner eller bara en Anna ute i vida världen? =) )

2010-08-08 @ 01:42:15
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0