Vardagsstartad

Jag hann duscha och fixa frukost i morse, innan jag till sist måste försöka väcka Frida. Hon var svår att få liv i, men öppnade sina blå till sist. Sedan låg hon kvar i sängen ett tag, ropandes:

- Jag är tröööött! Mamma, kom hiiiit, jag vill ha goooos!

Såklart fick hon det. Bästa stunden! Men till sist åkte kläderna på och frukosten ner i magen. Jag lämnade sedan en sprallig unge på dagis, som hejade och kramades till höger och vänster och försvann iväg innan jag ens hann säga hej då... Jag sökte faktiskt på alla avdelningar men hittade henne inte i alla fall! Skönt att det gick så smidigt.

Så var jag tillbaka på jobbet. Faktiskt rätt skönt - även om ledighet är ännu skönare! Kontoret var nästan ommöblerat av städerskorna, det tog tid att få "min egen (o?)ordning igen och prata ikapp med kollegor. Får nog vara nöjd med att jag hann tröska igenom en grovrensning av mailen idag och börja påminna mig om vad som var på gång innan sol och bad och lata dagar tog vid. Och en ny kollega började idag! Imorgon ska den sommartrötta skallen vara skärpt nog att berätta för henne om vad vi gör och hur...

Nu hämtning av förskolebusig lillsnuffa!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0