Nu ska jag ut och yra

Är fortfarande glad idag, för att min vän som jag övningskört med ett tag klarade körkortet igår! Jag minns hur det kändes - frihetskänslan, stoltheten, glädjen över att det var klart. Och lättnaden. Grattis till S, bra kämpat!

Här snöar det som rackarns idag - som när man skakar på en såndär kula med motiv och "snö" inuti sig. Det yr hit och dit hela tiden. Jag ska nu ta en snabblunch, flexa ut och åka till frissan. När jag är klar där (lite klippning och mycket färg, gissar jag att det blir), ska jag ila iväg och hämta Frida så snabbt det går och sedan sticka till bilverkstaden för att lämna in bilen på service innan de stänger.

Med tanke på dagens väder, hade det suttit fint med en bob eller pulka att dra Frida på till busshållplatsen för hemfärd - det är en bit att gå. Men min dumma armbåge vill i och för sig inte dra en bob med en sötunge på, om den slipper. Vi får väl streta på bäst vi kan istället, i värsta barnen från Frostmofjället-andan, haha!

Egentligen skulle jag behöva göra några ärenden på stan också, men ork och tid räcker nog inte till det idag. Så mycket att göra, så lite tid! Jag får nog jobba hemma lite ikväll om jag ska få ihop den här dagen...

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0