Alla hjärtans mysigt

Frida och pappan ramlade in genom dörren efter simningen. Hungriga. De hittade varsin restlåda i kylen och åt sig mätta (logiskt!), medan krassliga mamman kände sig totalt snuvad på köpmatsmys och lyx och surade läppen av sig (onödigt!) under tiden.

Men sedan vips fick vi till det så mycket bättre! Efter mellanakten skalla sängkant och efterföljande nedkylning och torkning av småtrasig barnläpp, gick vi ut på stan. Efter ett par ärenden marscherade vi till Cafe Mocca på söder. Frida smarrade vaniljglass och festis, pappan ren osa cheescake och jag en semla med hjärtformat lock. Mmmm!


Varken glass eller semla är med på bilden, men visst ser det gott ut?

 


Frida med bästisarna!


Sedan skulle vi gå och köpa hämtmat. Pappan började också känna sig kulen och bestämde sig för att skippa kvällsträningen. Vi knallade runt lite och hamnade till sist på Libanesen på hörnet. Väl där bestämde vi oss för att äta på plats istället. Trevligt! Sååå gott, mycket mat och plats för barn. Det funkade att både vila sig och spexa i fönstersoffan tyckte Frida!




En liten slapparstund före maten är inte dumt!

 


Mina två finaste!

 


Den orientaliska musiken gav Frida sprall i benen!


Vi kom hem mätta, nöjda och trötta. Frida slocknade i min famn framför TV:n på fem röda, efter att pappan pysslat om och läst bok. Hoppas ni där ute i världen haft en bra alla hjärtans dag!

/Jenny

Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0