Samma lika

Vädret håller i sig, det yr vitt ute och är kallt och snålblåsigt. Pappan och Frida har stretat sig iväg på simning - jag hoppas de hann dit, för det blev en sen avfärd. Men spänstiga pappisen joggade väl lätt iväg med bruttan bakom på snowracer kan jag tro! Hon är väl påbyltad och har slalombrillor på - hej vad det går!

Själv hostar jag omkring här inomhus. Hade tänkt sova, borde jobba lite, vill rensa och röja - men med så många alternativ blir det väl varken hackat eller malet kan jag tro. Har plockat undan lite leksaksströssel genom rummen i alla fall, en tillfällig ytsanering. Frida lekte säkart en timme själv med dockskåpet och smådockorna idag, medan pappan och jag låg och slöade i sängen. Väldigt bekvämt!

Nån gång idag ska jag också returnera för små vuxen-Me&i-kläder (jag handlade även till mig, borde veta bättre!) och slå in paket till en arbetskamrat som slutar hos oss på torsdag. Borde också skriva in alla födelsedagar i min kalender - har FORTFARANDE inte tagit mig tid att beställa nån personlig almanacka så det blir ingen i år heller... Filofax-stuket får duga ett år till, nu har det gått för lång tid för att jag ska orka föra över allt i en ny.

Lite ditt och datt att fixa, alltså. Ska kika om vi har nåt att få ihop en enkel lunch av också, tills mina älsklingar kommer hem igen!

/Jenny


Kommentarer

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0