Självinsikt?

Jag berättade för pappan om att Frida och jag varit lite oense vid hemgång från förskolan idag. Igen. Att jag fått gå och hämta henne och bära iväg en ledsen och arg tjej som inte ville lyssna på mig. som smet vid första tillfälle och fick bäras lika arg tillbaka till klädhögen igen.

- Men Frida, varför gjorde du så mot mamma?
- Men jag HADE inget annat tålamod att välja på!


Sööööta sööööta filuriga unge. Det har över huvud taget varit väldigt mycket tårar och påföljande tröstkramsbehov ikväll. Förutom att vara TRE ÅR med hela sin kropp och själ, var Frida också väldigt påtagligt trött idag. Det tar visst på krafterna även för småttisar att snicksnacka vaket långa stunder mitt i nätterna!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Marielle

E är också trött på kvällarna. Även när hon sovit middag. Det är tydligen tröttsamt att vara envis och treårstrotsig. Hon kan ligga och klaga och säga att hon inte vill sova, att vi ska läsa en bok till eller att hon vill läsa för MIG. Sedan vänder hon sig bara om och stensomnar. Lovley!



Hon har slutat med napp (halleluja!) och det trodde jag skulle orsaka en massa krångel - men icke! Hon har stolt packat in dem i paket (som ska skickas till tomten nu, även om det är februari) och även packat in dem vi hittat efteråt, på finurliga ställen som under garderoben och i jackfickan) istället för att stoppa in dem i munnen! Nu väntar hon spänt på vad tomten ska skicka tillbaka (läs: medan vi föräldrar funderar ut lämplig present för denna prestation). Förslag?

2010-02-03 @ 22:04:19
Postat av: Jenny E

Marielle: Vad duktig hon är! Vi har faktiskt inte packar undan våra, det var en idé... Frida får ju nu ha sin när hon bajsar, alltså bara just under pottsittandet och medföljande gråt.



Svårt att komma på en träffsäker present - ska väl framför allt vara något hon VERKLIGEN vill ha. Det behöver ju inte alltid vara det dyraste! Här är t.ex. en danskjol (vid, ryschig sak) och vissa utklädningskläder heta objekt just nu... Stod och fingrade på en Pippi-utklädnings-stass härom veckan, men det räcker GOTT med födelsedagspresenter till F som det är!

2010-02-03 @ 23:00:19
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Lena

Vilken underbar kommentar av Frida! Jag läste högt för Ture som tyckte att det var mycket roligt sagt.

2010-02-04 @ 21:00:28
Postat av: Jenny E

Lena: Jag tycker också att den var härlig - faktum är att man ju kan använda den kommentaren livet ut, för ibland är det ju just så det känns även som vuxen! =)

2010-02-04 @ 22:46:45
URL: http://busblomma.blogg.se/

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0