Biblioteksbestyr

Frida och jag stack till bibblan direkt när vi kom hem. Vi gjorde bara en snabbvisit i lägenheten, lämnade väskor och hämtade böcker. Vi vände på kvällsmålen för att hinna iväg, så jag matade i Frida en supersnabb tallrik fil  sittandes på hallgolvet med overall på sig innan vi gick ut! Hon fnissade väldigt åt hur tokigt det var, som picknick. Inne på bibblan satt hon i vagnen och mumsade vindruvor och flingor ur en burk, innan hon tog sig loss och bokfyndade en stund.

Vi lämnade tillbaka 21 böcker. Vi kom hem med 37 böcker och 2 DVD-filmer! TRETTIOSJU alltså. Men herregud, nån ska väl hålla biblioteken levande! Och jag kan meddela att det är REJÄL (välbehövlig) vardagsträning att kånka hem 37 böcker, en barnvagn med små snurriga hjul och trött treåring i snömodd!


Ni kommer ihåg min bokhög från källaren kanske? Man SKULLE
kunna tycka att den räcker ett tag... Men jag är ju störd, så nej.


När vi kom hem hade pappan anlänt och lägade käk. Följande meningsutbyte utspelade sig:

Jag: Hej! Vi har varit på bibblan och lånat helt sjukt mycket böcker!
Pappan: När du säger att det är sjukt många, då undrar man ju verkligen hur många det är?!
Jag: Hahaha. Det är många. Men jag tror rekordet är 42 st och det slog vi inte, bara nästan.

Vi åt (till Fridas lycka!) middag framför TV:n till en av de nylånade DVD-barnfilmerna. Sedan ägnade jag en god stund åt att natta både den motsträviga fröken Frida och mig själv - jag vinglade upp igen vid strax före klockan 22, helt yr i mössan! Och nu är det snart dags att vingla tillbaka till sängs igen.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Annika

Oj då! Jag visste inte ens att man FICK låna så många böcker vid ett och samma tillfälle! Jag brukar bara låna några stycken men har ändå problem med att hitta igen dem när det är dax att lämna tillbaka dem.

2010-01-23 @ 12:08:41

Skriv en kommentar eller hälsning här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0